Branding en aanbod optimalisatie

Voordat je ook maar een euro gaat investeren in adverteren moeten we zeker weten dat jouw aanbod aantrekkelijk en duidelijk genoeg is. Als een klant je aanbod niet direct begrijpt, zal hij of zij er niet meteen op in gaan. Daardoor loop je vaak omzet mis zonder het zelf te weten. Cheerleads.nl hecht daarom veel waarde aan duidelijkheid. Jouw klanten moeten onmiddellijk snappen wat je doet en wat het hen oplevert. Er is namelijk maar één persoon waarin een klant geïnteresseerd is en dat is in alleen zichzelf. Dat klinkt misschien hard maar dit geld voor bijna iedereen. Veel ondernemers hebben vaak niet door dat ze de geld laten liggen doordat ze een aantal factoren niet op orde hebben. Daar kunnen wij ze me helpen.

Doelgroep identificatie

Samen stellen we een profiel op van jou beoogde doelgroep. We gaan hierbij in op alle factoren van jou dienstverlening in combinatie met jouw beoogde doelgroep. Wie zijn ze, wat willen ze, wat is hun probleem en wat is vervolgens jouw oplossing.

Aanbod herschrijven

We gaan jouw gehele aanbod doorlichten en gaan daarmee vooral kijken naar hoe je het nu verkoopt. Communiceer je op basis van saaie feiten of communiceer je in beloftes en resultaten. Kortom jouw aanbod moet onweerstaanbaar worden en vooral duidelijk.

Aanpassen logo, huisstijl en website

Soms betekent het dat na de eerder genoemde stappen jouw merk moet worden opgefrist. Dit kan betekenen dat we je logo gaan herontwerpen, dat je een nieuwe website nodig hebt met nieuwe teksten of dat we een krachtige verkopende video voor je gaan maken. Binnen het label Jim Roses waar Cheerleads.nl onderdeel van is hebben we verschillende specialisten die deze taken op zich kunnen nemen.

Landing- en funnelpagina ontwerp

Het grootste geheim van succesvolle online verkoop is een sterke landingspagina waarop het aanbod wordt gepresenteerd met de eerder genoemde copywriting maar ook met een sterke grafische basis. Een toekomstige prospect moet zonder problemen door het aanbod kunnen scannen om de belangrijkste informatie tot zich te nemen. Hierna zal de potentiële verleid worden zijn of haar gegevens achter laten.

Kosten van de beschreven diensten

Branding en aanbod optimalisatie

Ieder bedrijf is verschillend en voor elke situatie is een andere aanpak nodig. Voor alle bovenstaande diensten geldt dat wij een op maat gemaakt financieel plan samenstellen nadat we al jouw wensen in kaart hebben gebracht.

Voor het adverteren op Meta of op Google hanteren wij vaste kosten. Kijk hiervoor op de pagina kosten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten laat het ons dan weten en laat je gegevens achter op onze contactpagina