Linkedin content strategie

Veel ondernemers gebruiken nog steeds niet het gehele potentieel van Linkedin. Dat is zonde want Linkedin is het meest krachtige salesplatform. Toch zijn er een hoop ongeschreven regels en zelfs etiketten die je als ondernemer moet kennen. Cheerleads.nl helpt ondernemers het potentieel van Linkedin te ontdekken en te gebruiken. Met Linkedin is het vrij eenvoudig om leads binnen te halen en daarom heeft Cheerleads.nl een aantal diensten samengesteld om dit doel te behalen.

Opzetten Linkedin zakelijke pagina

Veel ondernemers en met name MKB ondernemers hebben nog geen bedrijfspagina binnen Linkedin opgezet. Vaak weten ze niet precies wat het verschil is tussen het persoonlijk profiel en de bedrijfspagina. Daardoor zien we meer daan eens lege bedrijfspagina’s. Cheerleads.nl helpt jou bij het opzetten van een sterke bedrijfspagina en hoe je die effectief laat communiceren met jouw persoonlijke pagina.

Banners en content ontwikkeling

Je netwerk uitbreiden en vervolgens zichtbaar blijven door regelmatig content te posten is de manier om de aandacht van je doelgroep te trekken. Dit doen we door banners voor je te ontwikkelen met bijbehorende bijdragen om zo jouw aanbod onder de aandacht te brengen. Dit noemen we social selling. We leveren waarde en plaatsen artikelen voor je dat waarde bevat voor jouw netwerk. Zo leggen we duurzame relaties met jouw doelgroep. We kunnen dit proces helemaal uit handen nemen zodat jij je kan bezig houden met het helpen van jouw klanten.

Salesnavigator en Octopus begeleiding

De meest krachtige tool binnen Linkedin is Sales Navigator. In combinatie met een extensie zoals Octopus CRM kun je werkelijk een gigantische berg leads binnen halen. Cheerleads.nl kan jij helpen deze krachtige tools te gaan gebruiken. Samen stellen we een strategie op die jou in contact brengt met beslissers binnen jouw droom doelgroep.

Kosten van de beschreven diensten

Linkedin Content strategie

Ieder bedrijf is verschillend en voor elke situatie is een andere aanpak nodig. Voor alle bovenstaande diensten geldt dat wij een op maat gemaakt financieel plan samenstellen nadat we al jouw wensen in kaart hebben gebracht.

Voor het adverteren op Meta of op Google hanteren wij vaste kosten. Kijk hiervoor op de pagina kosten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten laat het ons dan weten en laat je gegevens achter op onze contactpagina