Meta en Google advertenties

Voordat je ook maar een euro gaat investeren in adverteren moeten we zeker weten dat jouw aanbod aantrekkelijk en duidelijk genoeg is. Als een klant je aanbod niet direct begrijpt, zal hij of zij er niet meteen op in gaan. Daardoor loop je vaak omzet mis zonder het zelf te weten. Cheerleads.nl hecht daarom veel waarde aan duidelijkheid. Jouw klanten moeten onmiddellijk snappen wat je doet en wat het hen oplevert. Er is namelijk maar één persoon waarin een klant geïnteresseerd is en dat is in alleen zichzelf. Dat klinkt misschien hard maar dit geld voor bijna iedereen. Veel ondernemers hebben vaak niet door dat ze de geld laten liggen doordat ze een aantal factoren niet op orde hebben. Daar kunnen wij ze me helpen.

Copywriting

De basis van adverteren is het schrijven van teksten die het aanbod weten te verkopen. Hiervoor is goede copywriting nodig. Binnen Cheerleads.nl hebben we die specifieke kennis om de boodschap duidelijk en tot the point te omschrijven. We communiceren hierbij op harde feiten en vooral op de resultaten die een klant aanspreken.

Advertentie ontwerp

Om leads binnen te halen hebben we een advertentie nodig ongeacht of je nu op Google of Meta gaat adverteren. Bij Google bestaat de advertentie uit een tekst en soms uit een afbeelding. Op Meta (Facebook en Instagram) bestaat de advertentie uit een aantrekkelijk foto met een tekst met als doel dat er op wordt geklikt.

Het advertentieproces gaat als volgt

Strategie bepalen

Samen met één van onze Cheerleaders zoeken we naar de juiste strategie. We kijken wat we in eerste instantie willen bereiken. Is dit bijvoorbeeld naamsbekendheid of wil je direct jouw producten verkopen? De juiste strategie is alles bepalend voor de hoeveelheid leads en nog belangrijker de kwaliteit!

Advertentie ontwerpen

Na bepaling van de strategie moeten wij het aanbod ”clickable” maken. Wij zetten de advertenties op en zorgen ervoor dat jouw potentiële doelgroep geprikkeld wordt. Vervolgens nodigen wij hen uit op deze advertenties te klikken en hun gegevens achter te laten.

Verkooppagina bouwen

Wij ontwerpen landingspages die we koppelen aan Facebook ads of Linkedin. Hiermee spreken wij alleen jouw doelgroep aan. Vervolgens vinden wij gekwalificeerde leads die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat wij jouw landingspages en advertenties leads blijven genereren. Dit doen we door alles te blijven optimaliseren. We kijken naar de teksten, afbeeldingen en doelgroep. Deze passen we zo aan dat jouw advertentie content interessant blijft voor jouw doelgroep.

Kosten van de beschreven diensten

Meta en Google advertenties

Voor het adverteren op Meta of op Google hanteren wij vaste kosten. Kijk hiervoor op de pagina kosten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten laat het ons dan weten en laat je gegevens achter op onze contactpagina