Ondernemers maandelijkse voorzien in warme leads, is onze missie!

Wie zijn de mensen achter Cheerleads.nl

Nick

Nick is de man achter de techniek en met een scherp oog voor concept en finance. Met zijn kennis voor details is hij een krachtige consultant binnen Cheerleads.nl. Hij helpt onze klanten bij het opstellen van een aanbod dat wordt onderbouwd met data.

nick@cheerleads.nl
06 – 25 57 20 72‬

Patrick

Patrick is de man van de visuele kant en de verkoopzijde van het aanbod van onze klanten. Zijn doel is het aanbod aan te scherpen door traditionele kennis te combineren met zijn kennis van grafische vormgeving, copywriting en verkoop.

patrick@cheerleads.nl
06 – 18 43 90 08

Stel dat je iedere maand leads ontvangt die bijna allemaal klant bij jou willen worden! Wat zou je daar voor over hebben?

Hoe we dit doen? We snappen dat dit natuurlijk heel mooi klinkt. Toch kan het echt. Wij zijn Cheerleads.nl en het is onze missie om serieuze ondernemers aan betere en gekwalificeerde leads te helpen. Dit doen we door effectieve grafische vormgeving, copywriting en data met elkaar te combineren. Zo kunnen we onderscheidende advertenties bouwen en deze uitzetten op Facebook, Instagram (Meta) en Linkedin. Doordat we de gewenste doelgroepen selecteren hebben we dus veel grip op wie de advertentie te zien krijgt. Hierdoor creëren we interesse bij de doelgroep voor jouw aanbod. Het resultaat is een stroom warme leads die naar een mail adres, Google Drive of Crm worden doorgestuurd.

Ben jij die serieuze ondernemer die wij zoeken? Ben jij klaar voor een serieuze stroom nieuwe leads?